Refraktometr ręczny odpowiedni do pomiaru próbek o średnich koncentracjach. Służy do pomiarów procentowego stopnia Brix w owocach, marmoladzie, warzywach, pomidorach, cukrze buraczanym, produktach w puszkach, itp. Automatyczna kompensacja temperatury. Doskonale sprawdza się w różnych warunkach, zarówno w terenie, jak i w pomieszczeniu.
Refraktometr ręczny do pomiaru zawartości cukru, 0-32% Brix/ATC
733,42 zł
Refraktometr ręczny do pomiaru zawartości cukru, 0-32% Brix/ATC
733,42 zł
Refraktometr ręczny odpowiedni do pomiaru próbek o średnich koncentracjach. Służy do pomiarów procentowego stopnia Brix w owocach, marmoladzie, warzywach, pomidorach, cukrze buraczanym, produktach w puszkach, itp. Automatyczna kompensacja temperatury. Doskonale sprawdza się w różnych warunkach, zarówno w terenie, jak i w pomieszczeniu.
Miniatura | Nr-art. | Nazwa | Skala | Dokładność | Cena netto | Ilość | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
7-0105 | Refraktometr | 0-32 Brix/ATC (10°C-30°C) | 0,2 % |
733,42 zł |
-
+
|
|