Refraktometr ręczny do pomiaru zawartości cukru, 0-32% Brix/ATC

Refraktometr ręczny do pomiaru zawartości cukru, 0-32% Brix/ATC

733,42 

Refraktometr ręczny odpowiedni do pomiaru próbek o średnich koncentracjach. Służy do pomiarów procentowego stopnia Brix w owocach, marmoladzie, warzywach, pomidorach, cukrze buraczanym, produktach w puszkach, itp. Automatyczna kompensacja temperatury. Doskonale sprawdza się w różnych warunkach, zarówno w terenie, jak i w pomieszczeniu.

Zobacz inne produkty z kategorii:
Miniatura Nr-art. Nazwa Skala Dokładność Cena nettoIlość
Refraktometr ręczny do pomiaru zawartości cukru, 0-32% Brix/ATC - 7-0105 - refraktometr - 0-32-brixatc-10c-30c - 02-2 7-0105 / 70105Refraktometr0-32 Brix/ATC (10°C-30°C)0,2 %
733,42 
-
+

Refraktometr ręczny odpowiedni do pomiaru próbek o średnich koncentracjach. Służy do pomiarów procentowego stopnia Brix w owocach, marmoladzie, warzywach, pomidorach, cukrze buraczanym, produktach w puszkach, itp. Automatyczna kompensacja temperatury. Doskonale sprawdza się w różnych warunkach, zarówno w terenie, jak i w pomieszczeniu.

Kontakt telefoniczny
Kontakt e-mail